Ajankohtaista

Lainisalo Oy etsii aktiivisia ja innokkaita ihmisiä opettelemaan teollista maalaamista. Maalarin pohjakoulutus voi olla auto- tai rakennusmaalaritutkinto. Avustaviin töihin tai harjoitteluun hyvää pohjakoulutusta ovat maalaisjärki ja utelias luonne. Meillä voit myös kouluttautua maalariksi oppisopimuksella ja kisälliperiaatteella.
Suomen Puolustusvoimat uutisoi keväällä, että se ottaa varusmieskoulutuksessa käyttöön uudet rynnäkkökiväärit. Lainisalo oli mukana uudistuksessa: vastaamme uuden 762RK62M3-rynnäkkökiväärin kokeilupinnoitteesta.
Tepa Lehtinen on teollinen pintakäsittelijä, FROSIO 3-tason pintakäsittelytarkastaja, Lainisalon tuotekehityspäällikkö ja Military-toimialueen KAM eli Key Account Manager. Hänen toimialueellaan työt ovat hyvin luottamuksellisia ja käsiteltävät kappaleet ainutlaatuisia: osa niistä päätyy jopa avaruuteen. Suuri osa Lehtisen työtä onkin etsiä erikoispinnoitteita ja pinnoiteratkaisuja vaativiin olosuhteisiin päätyville tuotteille.

NÄIN LAINISALO PALVELEE VIROSSA

Lainisalolla on Virossa kaksi yksikköä: muun muassa robottimaalausta tarjoava Lainisalo Industrial Painting OÜ ja pulverimaalaamo Lainisalo Powder Painting OÜ. Molemmat toimivat Tallinnan seudulla.
Juuso Lustre on luotsannut Lainisalon Viron toimintoja tammikuun alusta. Kokemus on ollut innostava: Viron liiketoiminnoilla menee hyvin, ja uutta opittavaa ja kehitettävää riittää. Lainisalon sijainti Tallinnassa tuo kustannustehokkuutta asiakkaille.
Lainisalo palvelee Virossa yhä monipuolisemmin. Uusi tytäryhtiömme Lainisalo Powder Painting OÜ tarjoaa sekä pintakäsittely- että kokoonpano- ja merkintäpalveluja. Viron-liiketoimintamme on kasvanut koko olemassa olonsa ajan, ja sen vuosittainen liikevaihto on nyt noin miljoona euroa.
YLÖS