TEOLLISUUDEN PINTAKÄSITTELY

HENKILÖKOHTAISTA JA ASIANTUNTEVAA
PALVELUA 100 AMMATTILAISEN VOIMALLA.

Haluamme tarjota Suomen parasta teollisuuden pintakäsittelypalvelua kaikenkokoisille yrityksille. Tämä tavoitteemme perustuu kokemukseen ja asiakaslupaukseemme: toimitusvarmuuteen, laatuun, kustannustehokkuuteen ja kumppanuuteen.

Asiakaslupauksemme perustana ovat:

• Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö
• Hiipumaton intohimo kehittää palvelua ja toimintaa
• Kattava tuotepaletti
• Maantieteellinen peitto
• ISO 9001- ja ISO 14001 -laatu- ja ympäristöstandardit

Valitsemme oikean pintakäsittelymenetelmän

Käytännössä kaikki materiaalit voidaan maalata tai pintakäsitellä, kunhan valitaan oikea menetelmä. Menetelmän valintaan vaikuttaa myös kappalemäärä.

Usein saadaan selviä kustannussäästöjä ja merkittäviä teknisiä etuja, kun valitaan esimerkiksi jauhemaalauksen sijasta märkämaalaus – tai päinvastoin. Maalaamisen ja pintakäsittelyn lisäksi tarjoamme muita niiden ympärille liittyvä palveluita, kuten logistiikan hoitamista, tuotekehitystä ja tutkimusta, koulutusta ja tuotedokumentointia.

ESIKÄSITTELYT

Onnistunut lopputulos perustuu oikein valittuun ja tehtyyn esikäsittelyyn.  Suoritamme esikäsittelynä hiekka-/alumiinioksidi-/teräsraepuhalluksen ja /tai alkaalisen pesun sekä Bonderite-käsittelyn riippuen kappaleista, asiakkaan vaatimuksista ja maalausohjeista. Teemme mm. erilaiset standardien ja laatuvaatimusten mukaiset palosuojamaalaukset tai pintakäsittelyt kappaleen vaatimaan rasitusluokkaan.

Pinnoitamme eri materiaaleja sekä automaattilinjoillamme että käsityönä. Pinnoitettava materiaali voi olla mitä vain – mm. muovit, metallit ja puu saavat meillä laadukkaan ja toimivan pinnan. Nykyaikainen kalustomme ja suuri kapasiteetti takaavat aina parhaan ratkaisun eri pintakäsittelytarpeisiin.

JAUHEMAALAUS

Jauhemaalaus eli pulverimaalaus on nopea, kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu pinnoitusmenetelmäksi metallituotteille. Jauhemaalit eivät sisällä lainkaan haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, ja niillä saadaan aikaiseksi kova ja kestävä maalipinta, joka suojaa tuotetta mekaanista ja kemiallista kulutusta vastaan. Kestävyys saavutetaan heti kun kappale on jäähtynyt. Koska jauhemaali leviää helposti sähkövarauksensa ansiosta pieniin koloihin ja kulman taakse, on se oiva valinta pinnoitusmenetelmäksi, kun maalattavana on moniulotteisempi kappale. Käyttökohteen ja tarpeen mukaan on saatavilla erityyppisiä jauhemaaleja.

MÄRKÄMAALAUS

Märkämaaleilla on erinomaiset korroosionesto-ominaisuudet, hyvä säänkesto, mekaaninen ja kemiallinen kestävyys. Märkämaalaus on hyvä ratkaisu pinnoitusmenetelmäksi kun tuotteen materiaali tai jokin sen osa ei salli muuntyyppisten maalien käyttöä. Esimerkiksi tuotteen lämmönkestävyys tai kappaleen koko- tai painoluokka saattaa olla esteenä jauhemaalaukselle. Märkämaalaukseen voidaan päätyä myös vaaditun värisävyn tai maalilta vaadittujen erikoisominaisuuksien vuoksi.

ERIKOISPINNOITTEET

Erikoispinnoitteita ovat esimerkiksi erilaiset nano- ja keraamiset pinnoitteet sekä kemialliset metallit.

Haluamme tuoda lisäominaisuuksia asiakkaidemme tuotteisiin. Erikoispinnoitteilla voidaan esimerkiksi parantaa veneiden liukuominaisuuksia, vähentää bakteerien tarttumista tai parantaa kulutus- ja UV-kestävyyttä

ASIANTUNTIJAPALVELUT JA TUOTEKEHITYS

Autamme asiakkaitamme tuotantoprosessien hallitsemisessa ja parantamisessa ja olemme mukana maalaushankkeissa operoimassa ja konsultoimassa. Luomme erilaisia maalausjärjestelmiä vaativiinkin ympäristöihin.

Haluamme parantaa menetelmiä ja prosesseja rohkealla outside the box -ajattelulla. Tavoitteena on aina hakea asiakkaalle kilpailuetua. Olemme usein analysoineet koko tuotantoketjun ja löytäneet tapoja, joilla laatua ja kustannustehokkuutta on voitu lisätä. Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat myös erilaiset testaukset ja tarkistukset, kuten Frosio-tarkastustukset.

LOGISTIIKKA- JA MUUT TUKIPALVELUT

Varastointi- ja kuljetuspalvelut tarkoittavat esimerkiksi sitä, että asiakas tilaa meiltä tavaraa suoraan linjastoon: me huolehdimme muusta. Palvelu voi laajentua koskemaan koko hankinta- ja toimitusketjua avaimet käteen -ajatuksella.

YLÖS